Påven, miljontals katoliker, Eduardo och Du!

Posted by ... On 13:54 No comments

Hello mates, yes det har varit lite segt med uppdateringar, har haft fullt upp på uni. Passade på att kolla snabbt upp världsungdomsdagens hemsida och fann det här (den är översatt med google translate, språkfel kan förekomma):

"Påven, miljontals katoliker, Eduardo och DU!

Vi är verkligen glada över att kunna presentera nyheten om vår World Youth Day resa till Madrid Spanien med Eduardo Verástegui.
Antingen du eller din grupp, kan nu delta i denna pilgrimsfärd upplevelse där, kommer du inte bara får träffa Eduardo och få en bild med honom, men ännu viktigare och ännu bättre, kommer du att be med honom, höra honom ge inspirerande tal om Livet och helighet, samt fira livet i 10 dagar i Spanien med katoliker från hela världen.

World Youth Day är den enskilt största sammankomsten för Jesus Kristus på jordens yta. Nu kan du uppleva denna fantastiska möjlighet med Eduardo Verástegui.
(Läs mer)

Eduardo V
erástegui är en mexikansk skådespelare, modell och sångare men även en hängiven katolik som har startat en välgörenhets organisation, Manto De Guadalupe, vars syfte är att hjälpa de fattiga. Tryck på hans namn för att länkas vidare till hans Wikipedia sida =)

0 Kommentera: