Shazia Bashir

Posted by ... On 03:47 No comments


En 12 årig kristen flicka blev brutalt misshandlad, våldtagen och torterat till döds av en framgångsrik advokat i Pakistan.

Hon jobbade som tjänsteflicka hos honom för att hjälpa sin egen familj ekonomiskt, men advokaten hade så småningom förbjudit hennes föräldrar från att få träffa henne.

Efter 10 månader av ständiga påfrestningar från föräldrarnas håll lyckades de till slut få en glimt av sin dotter, men istället för en glad 12 åring möttes de av en trasig liten kropp, ett skal av vad hon brukade vara. De skyndade henne till sjukhuset, men det var redan för sent, Shazia Bashir avled på sin sjukhusbädd den 22 Januai 2010.

Tusentals människor samlades igår (25/1) på hennes begravning, både kristna och muslimer, för att sörja henne. Men det som hände Shazia är inte en enstaka fall, tyvärr är det väldigt vanligt att kristna, framförallt de oehört fattiga, blir ofta missbehandlade av sina arbetsgivare.


Chaudhry Muhammad Neem (han som mördade henne) försökte i början köpa föräldrarnas tystnat, men de spotta honom i ansiktet. Polisen som sen kom för att se vad som hänt började sopa allt under matta. Men tack vare protester från modiga människor blev hennes fall känd och förhoppningsvis kan det i framtiden rädda livet på andra kristna barn från att mördas, då deras förövare måste tänka på publiciteten av sitt handlande.


Vill ni läsa den ursprungliga artikeln där jag hämta min info från, så är det bara att trycka på länken ---> http://www.catholic.org/international/international_story.php?id=35283

0 Kommentera: