Katolska Bloggar =)

Posted by ... On 14:01 1 comment

Efter påvens uppmaning att evangelisera genom det nya "mediet", har det skett en explosion av katolska hemsidor och bloggar på nätet, och det är lätt hänt att man går vilse i blogg djungeln, men här kommer några bloggar som jag tycker är Awesome =)

Är du intresserad av det dagliga livet som katolik, rekommenderas bloggen "Imprisoned in my Bones" Den sköts av fem barns mamman Anne, som arbetar med fattiga och utsatta i det amerikanska samhället.

Är du däremot teknisk intresserad så tveka inte att besöka sidan Catholic Tech Talk. De lägger upp det senaste inom den katolska tekniska världen, har intressanta inlägg och allmän tek tips.

Det svämmar av konversionsbloggar. Conversion Diary är en blogg som sköts av en kvinna vid namnet Jennifer Fulwiler, en före detta ateist. Det som jag gillar mest med bloggen är att hon är en bokslukare som gillar att recensera böcker.

På tal om bokrecensioner, så vore det ett brott om jag inte nämnde "Best Catholic Books", en blogg som sköts av ett gäng bokrecenserande nunnor i USA.

Och sist men inte minst, så finns det en gömd skatt, som erbjuder mer blogg frosseri än vad man någonsin skulle kunna klara av att läsa, här kommer den: Catholic Blog Directory, det är en katolsk blogg index som länkar till över 2000 katolska bloggar, i alfabetsordning :O

1 Kommentera:

What a thrill it is to follow a link on my site meter and find your nice words about my blog! Thank you so very much for reading about my life and my faith and for sharing your opinion of it with others!

God bless you with a very Happy Easter!