Eduardo Verástegui öppnar ett ProLife Center

Posted by ... On 03:26 No comments

Den mexikanska skådespelaren och producenten Eduardo Verástegui har öppnat ett ProLife Center för kvinnor i Los Angelsen. Det var under tiden han repeterade för sin roll i filmen Bella som han fick upp ögonen för den smärta många kvinnor går igenom. Verástegui besökte en verklig abortklinik där han ombads fungera som översättare för ett par mexikanska invandrare på väg in i kliniken. Efter 45 minuter beslöt paret för att behålla barnet. Några månader senare ringde de upp honom och talade om att det hade just fått en son som de ska döpa Eduardo till hans ära.
Verástigui åkte snabbt till sjukhuset och för att hålla i barnet. "Det var vackert" sade han. "Genom Guds nåd, kunde jag hjälpa till att rädda det här barnet".

I ett försök att hjälpa fler kvinnor att välja livet, öppnade Verástegui Guadalupe Medical Center i Los Angelsen, i september. Kliniken betjänar en av stadens fattigaste kvarter, som består främst av Latinos.
"Min förhoppning är att Guadalupe Medical Center kommer att nå ut och hjälpa många kvinnor, barn och familjer. Det kommer att bli en oas för liv för de mest behövande".

0 Kommentera: