KUNGARNA är tillbaka

Posted by ... On 06:16 No comments


KUNGARNA är tillbaka

Ni kanske känner till att det finns en ungdomsgrupp i vår församling, om ni inte har del av denna information så är det bäst att ni läser hela den här sektionen.
Vi är en förening som kallas Kung (Katolska Ungdomar i Norrköping) och består av ett gäng ungdomar som är mellan 14 till 20+ år gamla.
Vi har under flera år träffats varannan vecka där vi umgås och har roligt tillsammans, naturligtvis är det inte samma personer nu i gruppen som det var när gruppen skapats, utan rostade medlemmar blir kontinuerligt ersatta av färskare modeller. På årsmötet valdes en ny styrelse där ordföranden blev jag, Paula och vice ordförande blev Salamaoi Negasi samt sekreterare Clara Grande.



Vad gör vi?
Under sommaren har vissa av oss varit på katolskt läger och besökt våra grann föreningar medan andra har softat utomlands, somliga har varit hemma och latat, ni vet vilka ni är. Men snart är det dags att återgå till normala sammanträdanden, där vi diskuterar vår tro, dansar magdans, ministrerar, spelar pingis, åker på utflykter, pysslar, är med på läger m.m. Förresten så har vi en anslagstavla som hänger vid trappuppgången, där man kan hitta mer information.

Är du intresserad??
Alla mellan 14 till 29 år är hjärtligt välkomna att vara med i vår förening. Ibland kan det kännas lite skrämmande att bli medlem i en grupp där man inte känner någon, men det behöver du absolut inte känna, alla i Kung är vänliga. Så om du är nyfiken, troende eller osäker på din tro, vill softa med andra som känner likadant, kom på våra ungdomsträffar. Vi träffas i ungdomslokalen, kyrkans källareJ, se datum och tid på nästa sida.
Bli en KUNG du också


0 Kommentera: