Treårig flicka mirakulöst räddad!

Posted by ... On 02:47 No comments


Peter Hill fruktade att hans tre åriga gamla dotter skulle dö när han råkade rulla sin 22 sits buss ovanpå henne, men hon kom undan utan några allvarliga skador.

Claire Hill hade fastnat under den dubbla bakhjulen, av ett fordon som vägde fyra ton.
Hennes far kämpade för att hitta en förklaring till överlevnaden av hans yngsta barn- som blev kysst av påven vid Randwick i Sydney, mitt i ett myller av trogna, några år tidigare. "Jag kunde inte tänka på något annat än att en skyddsängel höll bussens vikt av henne" sade Hill.

"Jag hoppade i förarsätet och rullade framåt, och jag lade inte märke till att Claire hade hoppat ut ur bilen, det enda jag märkte var att bussen träffade något. Jag gick ut och såg Claire liggande under de två bakre hjulen. I det ögonblick tänkte jag: Gud, jag har dödat henne." sade Hill. Hills fru, Sue Hill, mor till 11 barn, tror att det var med bönens kraft Claire överlevde. "Jag hade lagt en medalj av Moder Maria om henne bara en timme tidigare", sade Sue Hill. Man kan se däckmärken på Claires lilla mage. Hon förvånade både sina föräldrar och specialistläkare genom att överleva utan inre skador, brutna ben eller bestående fysiska skador av något slag. Claire, säger rödögd med ett leende att det var hennes pappa och Gud som räddade henne. För att läsa ursprungsartikeln klicka här.

0 Kommentera: