Bieber = Stolt Kristen

Posted by ... On 10:07 No comments

Kanadensiske popstjärnan Justin Bieber är ”stolt över att vara kristen”

För popsångaren Justin Bieber skulle världen vara ”en förlorad plats” utan Jesus Kristus. ”Jag är stolt över att vara kristen”, säger den 17-årige artisten till den tyska tidningen Bild am Sonntag. Han berättar att han ber varje dag för sin familj, för sina vänner och fans. Bieber har nyligen på vänstra vaden låtit tatuera Jesu ansikte efter en Rubens målning. Före sina uppträdanden ber sångaren både på engelska och hebreiska. Det ger honom ”den kraft som jag behöver för att kunna ge allt varje dag”. Hemma i Kanada går han regelbundet i gudstjänster, oftast med sin far.

Enligt den brittiska nättidningen Telegraph har ”Justin Bieber” varit det mest sökta namnet på internet den senaste tiden. En av artistens låtar, som finns påYoutube, heter ”Pray”.

Det råder inget tvivel om att Justin Bieber är kristen, däremot är hans kyrkotillhörighet något oklar. Han har gått i en katolsk friskola, Jeanne Suave Catholic School, Ontario, Kanada. Men han definierar aldrig specifikt vilket trossamfund han tillhör. I en intervju på nättidningen Catholic Online framgår att hans mor, Mallette, döptes och uppfostrades katolskt, men att hon inte längre är aktivt praktiserande katolik.

SIGNUM

0 Kommentera: