Tips på Hemsidor & Bloggar =D

Posted by ... On 10:18 No comments

Här kommer lite tips på Katolska Hemsidor och Bloggar =o)

Om du är intresserad av vad som pågår i den katolska världen så måste du besöka ThePulp.it Det är en blog som länkar till tidningar och bloggar som behandlar de senaste heta ämnena. Sidan uppdateras två gånger om dagen, måndag till fredag. ;)

För att läsa intressanta reflektioner/ artiklar så besök gärna Virtuouspla.net, det är ett forum för unga vuxna katoliker. Sidan beskriver sig själv som "The social network for the JP2 & B16 Generations".

Det finns en blog jag gillar väldigt mkt, den sköts av en kille som heter Marc. Jag har snott några av hans inlägg till våran blogg här tidigare. Yupp... det är bloggen Badcatholic.

En annan blog är "Why I am Catholic" - där kan man läsa om personliga berättelser av personer som har hittat sin väg till kyrkan. Kan vara något för den som funderar på att konvertera ;)

Novitas Catholicus är en svensk sida som debatterar det senaste ur en katolsk synvinkel. Den hämtar "Katolska Nyheter från världen till Sverige".

Och slutligen... Den katolska versionen av Facebook = iCatholic.

Det var allt för den här gången... känner du till några hemsidor/bloggar som du vill dela med dig, så lämna gärna dina tips i kommentar (blessings) sektionen :D

0 Kommentera: